Το νέο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου μας

Ημ/νια

Στις 29 Ιανουαρίου 2023 στα Γραφεία του Συλλόγου (οδός Δ. Γούναρη 21-23 Πειραιάς)  πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση και οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΤΩΝ «Η ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΧΡΥΣΑΦΙΤΙΣΣΑ».

Τα μέλη που εξελέγησαν κατά τις ανωτέρω εκλογές στις, στην συνεδρίαση της 4ης  Φεβρουαρίου 2023 συγκροτήθηκαν σε σώμα ως εξής:

Πρόεδρος  Παναγιώτης Αλεξάκης, Αντιπρόεδρος Παναγιώτης Γράφος, Γενικός Γραμματέας Ιωάννης Δελαγραμμάτικας, Ταμίας Θεόδωρος Δελαγραμμάτικας και Μέλη Δέσποινα Μαρκογιαννάκη, Γεώργιος Κισσαμιτάκης και Νικόλαος Μαζαράκης.

Αναπληρωματικά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, στις προαναφερθείσες εκλογές, εξελέγησαν η Λία Αγγελάκη-Κωνσταντάκη ,η Γεωργία Κισσαμιτάκη και ο Δημήτριος Αργυράκης.

Στην Εξελεγκτική Επιτροπή εξελέγησαν ο Ιωάννης Καμπουράκης, ο Δημήτριος Λιαράκος και ο Πέτρος Μπαρμπάγιαννης.

Ο Σύλλογος μας  ευχαριστεί την Λία Αγγελάκη-Κωνσταντάκη, τον Ιωάννη Καμπουράκη αλλά και τον Δημήτριο Λιαράκο, που για πολλά χρόνια, ως μέλη του Δ.Σ. προσέφεραν πάρα πολλά για την πραγματοποίηση των σκοπών του και τώρα αποφάσισαν να συνεχίσουν την προσφορά τους από άλλη θέση. Επίσης καλωσορίζει τους νέους συμπατριώτες μας Παναγιώτη Γράφο, Θεόδωρο Δελαγραμμάτικα, Νικόλαο Μαζαράκη, Δημήτριο Αργυράκη και Πέτρο Μπαρμπάγιαννη που αποφάσισαν να ασχοληθούν με τον Σύλλογο και να συμβάλλουν στην ηλικιακή ανανέωση των οργάνων του, αλλά και με τις ιδέες τους και τον δυναμισμό τους να προσδώσουν μια νέα πνοή στον Σύλλογο μας.